Pánikbetegség ellen Noni juice

A táplálkozás, illetve bizonyos étrend-kiegészítők fogyasztása nagy szerepet játszhat a stressz, a pánikroham, vagy a szorongás kezelésében – A Noni kulcselem lehet ezen a területen.

Annak érdekében, hogy az automatikus kémiai folyamatokat megfelelően tudjuk irányítani, ahhoz szembe kell néznünk mind a fizikai mind a mentális stresszorokkal (stresszt kiváltó tényezők) és meg kell tanulnunk fenntartani az optimális belső jólétet.

Ez akkor lehetséges, ha a szerveink szabályosan működnek. Nagyon fontos lenne különböző szerveink egészségét sejtszinten megőrizni!

A vegetatív testi funkciók, az idegrendszer és a szervek egyaránt elvárják a működésükhöz szükséges támogatást, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat, megfelelő fehérjéket és növényi táplálékot. Ezek segítségével tudnak csúcsteljesítményt nyújtani.

Amennyiben nem kapják meg azokat a tápanyagokat, amikre szükségük van, akkor elkezdenek nem megfelelően működni, melyet nem ritkán a stressz kialakulása követhet.

A Noni gyümölcslé segít felfedezni a beteg stresszes sejteket!

  • A noni juice-ban található tápanyagok bejutnak a stresszes sejtekbe és regenerálják őket.
  • A noniban található xeronin a szervezet számára szükséges elem: erősíti a testet, sejtszinten segíti a gyógyulást.

Szorongás és a stressz ellen

A noni gyümölcslé depresszió és fáradtság elleni képessége mellett, több tanulmány és kísérlet is rámutatott arra, hogy az a gyümölcslé potenciálisan harcol a szorongás és a stressz ellen.

Igazolt, hogy a noni juice, segíthet megbirkózni a szorongással és a stresszel. panik

2007 augusztusában egy tanulmány a noni hatását vizsgálta a GABA (gamma-amino-vajsav) receptorokra vonatkozóan. A GABA receptorok felelnek a fő gátló neurotranszmitterért, a GABA-ért.

A GABA aminosavakból tevődik össze, mely nyugtató hatással van az idegrendszerre. Ha közel áll a sejtekhez, akkor gátolja az idegi impulzusokat.

Az idegrendszerben minden sejt rendelkezik specifikus receptorokkal a neurotranszmitterek számára, ezek a GABA receptorok. A tanulmányban a kutatók azt találták, hogy a noni gyümölcs nyers kivonata kötődik a GABA-receptorokhoz, és várhatóan képesek utánozni a GABA mechanizmusait.

A noni aminosavjai

Az aminosavak, különösen a neurotranszmitter prekurzorok nélkülözhetetlenek a normális agyműködéshez. A szerotonin kiürülése a szervezetből növeli a a szorongás, különösen a pánikbetegség kialakulásának kockázatát.

A noni juice természetesen növeli a szerotonin-szintet az agyban. Egyes források szerint 17, mások szerint 18 aminosavat tartalmaz, beleértve az összes esszenciális aminosavat. Sokat segíthet a szorongásos tünetek kezelésében, mivel fokozza a szervezetben a szerotonin-szintet.
A noni jótékony hatásairól szorongás esetén többet is megtudhat! >>>

A Melatonin és a pánikbetegség:

A melatonin a szerotoninból származó hormon, idegvédő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, elpusztítja a szabad gyököket és serkenti az antioxidáns enzimeket. Néhány kutatás kimutatta, hogy a pánikbetegséggel küzdő emberek szervezetében rendellenes melatonin minták figyelhetők meg.

A noni segít a tobozmirigyekből minél több melatonint juttatni a szervezetbe!

Érdekesség: Egy 2010-ben publikált tanulmány megállapította, hogy a szuper élelmiszernek tartott noni megvédte a kísérleti egereket a stressz okozta kognitív hanyatlástól.