Vélemények Noni Juice fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Frissesség, energia
István Péter – Makó

„1 hónapja iszom a noni gyümölcslevet. Ez idő alatt észrevettem magamon, hogy még úgy is kipihentebb és frissebb vagyok, hogy ugyan úgy korán kelek, és későn fekszek, mint korábban. Valami megváltozott: A noni plussz energiával tölt fel a mindennapokban.”

Javuló általános egészség
Budai Ibolya – Budaörs
„A noni juice fantasztikus változásokat hozott az életemben!Fél éve fogyasztom rendszeresen. Ez a csodálatos ital természetes módon támogatja egészségemet. Észrevehető, hogy ellensúlyozza fáradékonyságomat, az ízületi gyulladásokból adódó panaszokat, izom és ízületi fájdalmaimat. Továbbá, észrevettem azt is, hogy jobban tudok koncentrálni egy adott feladatra és az emésztési funkcióim is panaszmentesen működnek.”

Gyomor –és bélrendszer támogatása nonival
Podmaniczky Zsoltné – Szentendre

„A noni tehermentesíti a szervezetet, kipucolja a bélrendszert. Ezekkel a tanácsokkal látott el természetgyógyász ismerősöm amikor felkerestem gyomor -és bélrendszeri panaszaimmal… Mit mondjak?! – Igaza lett! Valóban így történt minden! Személy szerint egy jó három hetes tisztítókúrát tartottam: napi 1-1 dl noni gyümölcslét ittam a délelőtt és a délután folyamán.”

Stresszkezelés
Katona József – Dunavecse

„A munkám során, mint bolti eladó igen sok stresszhelyzettel találkozok. Mivel ezeknek a szituációknak a nagy részében én is érintett vagyok, szükségem van/volt feszültség –és stresszoldásra. Nem gondotam, hogy orvoshoz kellene fordulnom, ahogy azt sem, hogy gyógyszereket kéne szednem… Így esett a választásom a nonira. Bevallom őszintén, pusztán a kíváncsiság vezezett el az első pohár noni gyümölcsléig. Az első pohár után azonban nagyot fordult velem a világ: jóval kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, a stresszes helyzeteket pedig sokkal de sokkal jobban, mondhatni hideg fejjel kezelem.”

A noni fogyasztása
Szentpéteri Klára – Pilisszentiván
„Nagyszerű, hogy a noni direktlé nem tartalmaz se édesítőszereket, se színezékeket. Minden reggel nyugodt szívvel indítom a napot a 20 ml nonival! Természetesen a kora esti órákban sem feledkezek meg a másik 20 ml-ről! Nem mondom, kellett egy kis idő ahhoz, míg a gyümölcslé jellegzetes illatát megszoktam, ám ezenkívül semmi nem gátolhatta, hogy napi rutinná váljon a noni adagolása!”

Jobb egészség
velemenyLajtos Zsuzsanna – Sárvár
„18 éves nagyfiamnak rendeltem a noniból. Amióta fogyasztja, visszatért az étvágya, és meggyőződésem, hogy szervezete azóta ellenállóbb a külső kórokozókkal szemben!”

Immunerősítés
Nagy Cecília – Budapest

„Amióta nonit fogyasztok észrevettem, hogy sokkal nehezebben kapok el olyan betegségeket, mint egy közönséges nátha, vagy megfázás. Az ősz beköszöntével elhatároztam, hogy a napi 2-szeri adagolás mellett noni kúrákat fogok tartani 3-4 hetente, immunerősítés végett. A biztonság kedvéért, már a nyár közepén előrendelek magamnak a noniból!”

Fájdalomcsillapítás, Jobb közérzet
Bálint Pál – Kisvárda
„Évek óta fogyasztok már nonit. Amikor először kaptam ajándékba, jóformán megmosolyogtam azt, aki kedvességből gondolt rám. Finoman szólva is szkeptikusan fogadtam a ’csodálatosnak’ kikiáltott nonit. Azt azonban soha nem fogom elfelejteni, hogy legnagyobb meglepetésemre már 4-5 nap elteltével észrevettem pozitív változásokat magamon: A duzzadt és fájó ínyem jelentette panaszok csillapodtak, majd szép lassan megszűntek. Rövidesen újra jóízűen tudtam enni, ínyproblémáim azóta sem jelentkeztek.”

Vérnyomás kiegyensúlyozása
Kocsis Villő – Budapest

„Az én sajátos történetem a következő: Szerencsére nem volt sose problémám, és igazából azóta sincs a vérnyomásommal, nem vagyok vérnyomás-beteg. Nyilván a mindennapi feszültségeknek, az idegi nyugtalanságnak is betudható volt, hogy az otthon 2 naponta mért vérnyomásom értékei kissé magasak voltak. A noni rendszeres fogyasztása segített abban, hogy újra megfelelő értéktartományba essenek az értékek, mi több, ahogy mondani szokás két legyet ütöttem egy csapásra, hiszen érzem, hogy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, már ami a viselkedésemet illeti.”

Noni fogyasztása
Kulcsárné Molnár Beáta – Szombathely

„Ha van olyan gyümölcslé amit biztosan nehéz meginni, az csak a noni lehet. Ezt leszámítva azonban érdemes lehet iszogatni ezt a különleges, az általános egészséget egyértelműen támogató italt!”

Általános egészség javulás
Andrássy Nóra – Székesfehérvár
„Mintha kicseréltek volna, amióta nonit fogyasztok! Az elmúlt években rengeteget szenvedtem különböző egészségügyi nyavalyáktól, mint pl. gyomorhurut, aranyér, migrén, asztma. Mindig is gondoltam. Az utóbbi 1 hónapban váltam rendszeres noni-fogyasztóvá és ki merem jelenteni, hogy egészségesebb vagyok, mint valaha.”

Jobb alvás
Mátyás András – Érd
„Amióta nonit fogyasztok, jobban és mélyebben alszok esténként. Ebből következik, hogy másnap reggel kipihentebben és frissebben sikerül felébrednem.”

Hátfájdalmak ellen
Fodor Erzsébet –  Budajenő

„Évek óta vissza-visszatérő hátfájdalmaim vannak. Egy ilyen fájdalmas időszak kellős közepén kezdtem bele egy noni-kúrába. 7 nap után már éreztem a javulást, a fájdalom csillapodni látszott. A noni ígéretes gyümölcslé! Hosszú távon segített abban is, hogy végre valahára a gyógyulás útjára léphessek.”

Fájdalomcsillapítás
Ádám Lajos – Budapest
„44 éves vagyok, imádok golfozni. Elképzelhető, hogy a korral jár, de miután leteszem az ütőt, a legtöbb esetben igencsak kikezdi ez a sport a térdeimet. Az utóbbi időkben egyre gyakoribbak lettek a térdfájdalmaim. Sokáig fájdalomcsillapítókkal tudtam csak kedvenc elfoglaltságomnak hódolni, egészen addig, míg rá nem találtam a noni juice-ra. A noni-nak köszönhetően jelentősen enyhültek a panaszaim, és bár még egy-egy hosszabb játszmát még megterhelőnek érzek, pozitív vagyok a jövőt illetően!”

Balogh Judit – Pécs
„A nonit úgy jellemezném, mint egy csodálatos étrend-kiegészítőt, melyet semmi pénzért nem cserélnék el más kiegészítőkre!”

Dr. Anne Hirazumi-Kim noni kutató szerint:
„Azoknál az embereknél, akik nonit fogyasztanak, megfigyelhető a T-sejtek, vagy ismertebb nevükön a T-limfociták számának növekedése. A T-limfociták az immunrendszer alapvető „munkásai”, a fertőzős baktériumok felismerésében és elpusztításában szerepük vitathatatlan.”